Torna l’Esquiada Jove després d’un any d’absència entre les activitats joves

Després que l’Esquiada Jove no hagués estat proposada el 2017, els joves santaeulaliencs van decidir recuperar aquesta activitat en  l’última Assemblea Jove, convertint-la així en la primera activitat de joventut pel 2018.

La data escollida per la IX Esquiada Jove de Santa Eulàlia de Ronçana serà el dilluns 12 de febrer, aprofitant la festa de lliure elecció que alguns centres educatius com l’Institut la Vall del Tenes fan per carnestoltes. El preu de l’autobús més el forfait amb assegurança de pistes és de 36€, mentre que per aquells que necessitin llogar material d’esquí o de snow el preu serà de 55€. Tots els menors d’edat hauran d’entregar una autorització signada pels pares que els facilitarem al Punt Jove La Taka, lloc on s’han de fer les inscripcions. Els menors de 14 anys en cap cas podran participar de l’esquiada si no van acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.

Les inscripcions són limitades segons les places de bus disponibles i estan obertes del 25 de gener fins al 6 de febrer. No esperis més!!!


Article Categories:
General

Related Posts


Popular Posts

Open chat