Edició 2015

  

L’any 2015 S’han fet 20 accions de les 23 escollides en assemblea. A banda també és va inaugurar l’skatepark de Santa Eulàlia. Destaquem que durant aquest any s’han celebrat deu anys de pressupostos participatius, i iniciem al novembre una nova convocatòria amb més d’una dècada d’assemblees. A destacar a mes del nou èxit de participació d’aquest 2015, pel que fa al procés de pressupostos participatius, la creació d’un nou grup de joves de 18 a 30 anys a Santa Eulàlia, que s’han batejat amb el nom de La Timba. Desitgem tots els encerts i llarga vida a aquest nou grup juvenil del municipi.

 Aquest any ha estat la desena edició del procés de participació  on els joves decideixen com gastar els 15.000 € de la partida d’activitats juvenils de l’Ajuntament de Santa Eulàlia. En total és van  proposar 40 accions diferents, és van escollir 23 accions i van assistir 87 joves a l’assemblea. Pel que fa a la participació més de 50 joves han liderat les accions, 100 han participat activament i més de 4.000 persones han assistit com a públic durant el 2015.

Destaquem els 87 joves que van participar a l’Assemblea jove. S’ aconseguit  realitzar fins a vint-i-una accions, de les vint-i-tres escollides a l’Assemblea Jove, quinze liderades per joves menors de divuit anys i vuit liderades per joves majors de divuit. Les accions novedoses i més valorades d’aquest any han estat la MarzFest Biergarten, El Torneig de LOL, la Batalla de Galls, el Passatge del Terror organitzat pels alumnes de quart d’ESO, el concert benèfic amb el grup coral Increscendo i la peli a la fresca Interestellar.

Les activitats que s’han realitzat son: Bus Nit Festa Major de Granollers,MarzFest Biergarten, El Calendari Jove, 8ª Esquiada Jove, Festa Fi de Curs  de 4rt ESO, Passatge del Terror, Pel·lícula Deshumanitzats 4rt ESO, Sala d’estudis,Concert amb Increscendo,Fira d’Art Jove ARTARREU i Batalla de Galls , Holy Party, Setmana Crític i Torneig de LOL, Festa de Carnestoltes, VI Torneig de Futbol Sala de Nadal,  la prova d’orientació Busca’m organitzada per l’entitat SerJove i el Sopar Jove de Festa Major, La peli a la fresca Interestellar i el torneig de Paintball.  

 

Open chat