Edició 2014

 

L’any 2014 S’han fet 20 accions de les 24 escollides en assemblea. Destaquem que durant el mes de novembre farem la desena assemblea jove, i per celebrar-ho s’ha organitzat una gran festa, dissabte 22 de novembre amb els grups The Crab Apples, De Cara a la Pared, Green Valley i Txarango. Aquest any ha estat la novena edició del procés de participació  on els joves decideixen com gastar els 13.500 € de la partida d’activitats juvenils de l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

En total és van  proposar 46 accions diferents, és van escollir 24 accions i van assistir 110 joves a l’assemblea. Pel que fa a la participació més de 50 joves han liderat les accions, 400 han participat directament i més de 4.000 persones han assistit com a públic durant el 2014. Destaquem com a fita que aquest 2014 s’ha superat per primer any les 100 persones a l’Assemblea Jove. Igual que l’any passat  s’aconseguit  realitzar fins a vint accions, de les vint-i-quatre escollides a l’Assemblea Jove, quinze liderades per joves menors de divuit anys i 6 liderades per joves majors de divuit. Les accions novedoses i més valorades d’aquest any han estat la Holy Party feta durant la Festa Major 2014, la prova d’orientació Busca’m i el calendari Jove 2014, acció realitzada per els alumnes de segon de batxillerat de l’Institut de la Vall del Tenes.

Les activitats que s’han realitzat son: Bus Nit Festa Major de Granollers, 7ª Esquiada Jove, Sopars Temàtics  de 4rt ESO, Quinto de Setmana Santa, Concurs de Fotos i Calendari Jove 2014, Sala d’estudis, Pel·lícula Ombres, Fira d’Art Jove ARTARREU, Grup de Teatre Jove, tallers formatius, Holy Party, Torneig de Paintball, Setmana Crític, Festa de Carnestoltes, Concert 10enDemocràcia amb els grups The Crabb Apples, De Cara a la Pared, Green Valley i Txarango, Sortida al concert d’Estopa amb l’Apindep, V Torneig de Futbol Sala de Nadal, el documental 10endemocràcia i la prova d’orientació Busca’m organitzada per l’entitat SerJove.  

 

Open chat