Edició 2012

 

Amb un pressupost total de 15.000 euros, el Servei de Joventut va rebre un total de 147 propostes. D’aquestes, es van extreure 26 possibles accions per duu a terme a votació en la  setena convocatòria de l’Assemblea Jove, celebrada el divendres 2 de desembre del 2011 al Centre Cívic la Fàbrica, a on van assistir  un total de 82 joves, d’entre els 14 i 30 anys, del municipi.

La manera de decidir les propostes va ser per consens, on és van dividir els assistents en sis grups per a que decidissin a  través d’ argumentacions quines eren les propostes més interessants. A les taules és van barrejar joves de totes les edats i van decidir sobre el global de propostes, tan dels menors com dels major d’ edat, per tant tothom va poder decidir sobre totes les propostes, la manera de valorar-les per consens va ser puntuar les accions per ordre d’ interès. Al acabar les votacions per consens, va ser el torn de les votacions individuals, on els joves van poder votar per ordre d’ interès les quatre propostes més interessants, a la votació individual els joves només van poder votar al grup d’ edat corresponent.

Destaquem com a fita que aquest 2012 ha estat el primer any que s’aconsegueix  realitzar tot les  accions escollides a l’assemblea jove, un total de setze, onze liderades per joves menors de divuit anys i cinc liderades per joves majors de divuit. En total és van rebre 128 propostes, a l’assemblea jove van participar 74 joves i 32 joves van liderar les diferents accions. El total de participants joves actius a les diferents accions van ser 1282, i el total de públic va ser 4767 persones.

Durant aquest any les activitats realitzades han estat: el 2on Torneig de Nadal de Futbol Sala,les segones jornades Robo.tik amb el torneig de Call of Duty,l’esquiada jove, La Nit de Genis 2 organitzada per segon de batxillerat de l’Institut de la Vall del Tenes, 6 tallers, El concert Sonadaqui i Soundaulàlia, un Macro Lip Dub de l’institut, el Divendres de Sang organitzat pel grup de teatre,la pel·lícula Puzzle dels alumnes de 4rt d’ESO de l’institut, les terceres 3 Hores de derbi Variant, el programa de TV el 4 Gags, El bus nocturn per la Festa Major de Granollers i el primer festival de Cutremetratges de Santa Eulàlia.

 

Open chat