Edició 2016

 

L’any 2016 S’han realitzat  14 accions de les 15 escollides en assemblea. 120 joves van participar de l’assemblea jove per decidir les activitats a fer el 2016, un rècord en els onze anys de procés de pressupostos participatius joves de Santa Eulàlia de Ronçana. Destaquem també la nova incorporació al equip de Joventut de l’Oriol Puig que farà tasques de informador i dinamitzador juvenil, substituint al Jonathan Sánchez que segur que el trobarem molt a faltar i que ha fet una gran tasca en els anys que ha estat treballant al Punt jove, entre d’altres per exemple el disseny de la marca de La TAKA, que identifica al Servei de Joventut de Santa Eulàlia.

 Aquest any ha estat la onzena edició del procés de participació  on els joves decideixen com gastar els 15.000 € de la partida d’activitats juvenils de l’Ajuntament de Santa Eulàlia. En total és van  proposar 37 accions diferents, és van escollir 15 accions i van assistir 120 joves a l’assemblea. Pel que fa a la participació més de 30 joves han liderat les accions, 100 han participat activament i més de 4.000 persones han assistit com a públic durant el 2016.

S’ ha aconseguit  realitzar catorze de les quinze accions escollides a l’Assemblea Jove, 7 liderades per joves menors de divuit anys i 8 liderades per joves majors de divuit. Les accions novedoses i més valorades d’aquest any han estat la Santaka Zombie, la Setmana Crític (amb el Show dels youtubers Loulogio i Outconsumer, el torneig de LOL i el Festival d’oci alternatiu SERJOC), el retorn del Sarau de Primavera organitzat pel col·lectiu de joves de la TIMBA i la ja consolidada Holy Party per Festa Major.

Les activitats realitzades a banda de les ja anomenades son: La 3ª Fira d’Art Jove  ARTARREU, Un sopar organitzat pels alumnes de segon de Batxillerat dins del Sarau de Primavera, El Torneig de Futbol 7, El Passatge del Terror, El Sopar jove de Festa Major, El Concert Solidari ARBRA, l’Esquiada Jove, la Castanyada i el Parc de Work Out, l’activitat que no s’ha pogut fer aquest any per baixa inscripció d’equips ha estat el Paintball.    

 

Open chat