Èxit de participació i públic en l’última prova de la MiniDH Kids Cup

El passat diumenge 3 de desembre es va disputar a Santa Eulàlia l’última cursa puntuable pel campionat de Catalunya de MiniDH que organitza la Federació Catalana de Ciclisme. La prova va tenir lloc al nostre municipi després de ser proposada i escollida a l’Assemblea Jove de l’any passat, i ha estat organitzada pel Club Ciclista la Vall del Tenes, que durant setmanes s’ha encarregat de construir el circuit i adequar-lo per finalment, posar-lo a disposició d’un total de 71 corredors i d’uns 350 espectadors que van gaudir de l’atreviment i la destresa d’aquests joves riders.

El jove rider santaeulalienc Ferran Iglesias, impulsor de la proposta a l’Assemblea Jove, va participar de la prova realitzant un temps final de 38,05 segons que el va col·locar en tercera posició de la categoria Cadet.

Per consultar els resultats de la prova feu clic aquí.

Podeu veure totes les fotos de la prova a la pàgina de facebook del MiniDH Vall del Tenes.