Convocada l’Assemblea Jove 2019

El proper divendres 16 de novembre a les 19h al Centre Cívic la Fàbrica tindrà lloc la catorzena edició de l’Assemblea Jove de pressupostos participatius.

Com cada any, convidem a totes les persones joves de Sta. Eulàlia de Ronçana d’entre 14 i 30 anys a decidir col·lectivament com s’utilitzaran els 15.000€ destinats a activitats joves del municipi pel 2019.

Ja ens podeu fer arribar les propostes d’activitats que voldríeu que es portessin a terme omplint la butlleta que rebreu a casa i portant-la a la Taka abans del divendres 9 de novembre (si no us ha arribat la butlleta a casa, podeu venir a buscar-la a La Taka).

Les propostes han de ser viables legalment i tècnicament, i seguint un criteri de sostenibilitat. El pressupost màxim per cadascuna és de 2500 euros. Es valoraran millor les que tinguin un impacte més gran cap als joves de Santa Eulàlia.

Les accions es dividiran per edat (14-17 i 18-30) i per àmbits (salut, educació, treball, esports, cultura, lleure, mobilitat i altres).

La proposta s’haurà de defensar a l’Assemblea tot argumentant perquè es una bona idea. Si és escollida com a activitat a fer durant el 2019, les persones que l’han proposat s’hauran de responsabilitzar de tirar-la endavant amb el suport del servei de Joventut, que en facilitarà el màxim la seva realització.

Per qualsevol aclariment o dubte us podeu adreçar a la Taka Punt Jove o podeu escriure al correu info@lataka.cat o trucar al 938449166.

US ESPEREM A L’ASSEMBLEA JOVE 2019!!!

 

 


Article Categories:
particiapció · participació

Related Posts


Popular Posts

Open chat