Arriba el Sarau d’Estiu 2021!

Dissabte 10 de juliol es celebrarà el Sarau d’Estiu a l’esplanada de Sant Simple. Aquesta va ser una de les propostes més votades a l’Assemblea Jove 2021 i compta amb l’organització de l’entitat La Timba.

El Sarau, tradicionalment de primavera, ha hagut de ser adaptat a la situació sanitària que vivim. Per aquest motiu es presenta un cartell amb 3 espectacles, gratuïts i amb reserva prèvia.

El dia començarà amb un vermut musical amb l’actuació del grup Aspriu a les 12:30h. Pots reservar la teva entrada aquí. A la tarda hi haurà l’actuació a càrrec de Planeta Impro. Pots reservar les aquí la teva entrada per a l‘Improshow de les 19:30h. La cloenda anirà a càrrec de DJ Capella i la seva actuació a partir de les 23h fins a les 01h, també amb reserva prèvia amb aquest enllaç.

Hi haurà servei de barra i aforament controlat, així com serà obligatori l’ús de la mascareta, la desinfecció de mans i el públic es podrà agrupar en taules i veure les actuacions asseguts. L’organització prega puntualitat per evitar aglomeracions i que es segueixin les mesures sanitàries en tot moment.

Vine a celebrar l’estiu en un dels primers actes festius de l’any!


Article Categories:
General
Open chat