RESULTATS DE L’ASSEMBLEA JOVE 2021

Més d’una setantena de joves s’han reunit del 19 al 28 de febrer per participar de les taules de discussió organitzades amb motiu de l’Assemblea Jove 2021. L’assemblea ha repartit un total de 16.000€ en 11 propostes que, com a novetat, en aquesta edició podien ser inversions de millora de serveis i de l’espai públic.

L’àmbit amb una major representació en el pressupost final ha estat el dels esports, amb propostes tant d’activitats com de millora. L’Esquiada Jove ha estat la proposta amb més vots del bloc de menors d’edat i la millora del Work-out del Parc de Can Font la més votada entre els majors d’edat.

Des del Punt Jove La Taka comencem a treballar des de ja en les propostes que han estat dotades de pressupost i, per això, aviat ens començarem a reunir amb els i les joves impulsores de les propostes. A més, no descartem buscar altres vies alternatives per tal d’atendre a aquelles propostes que han quedat excloses del pressupost anual.

Amb tot, des del servei de joventut estem molt contents d’un procés participatiu marcat per la Covid19, les restriccions i les mesures de control del virus. El plantejament de dividir en 10 dates l’Assemblea Jove s’ha mostrat encertat i ha permès organitzar 11 taules de debat amb la participació d’entre 6 i 9 joves per taula. La majoria de les taules han estat mixtes, combinant la participació tant presencial com virtual.

Moltes gràcies per demostrar, un any més, que a Santa Eulàlia els i les joves tenim molt a dir i per decidir!


Article Categories:
General

Related Posts


Popular Posts

Open chat