Ja et pots inscriure al curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Nou curs formatiu de Nadal adreçat als i les joves del municipi per obtenir el títol i carnet de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

La formació s’iniciarà dimecres 23 de desembre a l’Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes i finalitzarà el 23 de gener. Es tracta d’una formació intensiva, la qual compta amb el suport econòmic dels respectius ajuntaments que hi participen. El curs tindrà un cost de 125€ per alumne i les inscripcions es poden fer contactant via correu electrònic (info@lataka.cat) o bé telefònicament trucant al 93 844 91 66.

El curs de monitors/es de lleure prepararà a l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil, tant en el terreny lectiu com en el pràctic. En superar el curs s’obtindrà un diploma que capacitarà a l’alumne per dur a terme activitats educatives, organitzant, dinamitzant i avaluant les intervencions en projectes i entitats del lleure educatiu. La realització del curs es planteja de manera presencial, encara que es contempla la possibilitat d’adaptar-lo a la modalitat online en cas que la situació sanitària ho requereixi.

No deixis passar l’oportunitat… les places són limitades!


Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Cultura i lleure

Related Posts


Popular Posts

Open chat