Laboral

 ASSESSORIA SOCIOLABORAL PER JOVES

L’Assessoria sociolaboral per joves és un servei dirigit als joves de Santa Eulàlia que busquen informació i suport en la recerca de feina.
Tots els joves que ho desitgin tenen a la seva disposició un assessor per a consultes relacionades amb el món del treball.

Aquest servei pretén ser una ajuda per tots aquells joves que necessitin un recolçament professional de cara a la vida laboral. S’oferirà ajuda per a la recerca de feina i informació sobre tots els recursos relacionats amb l’àmbit laboral.

Les assessories es faran cada quinze dies a Santa Eulàlia, al local de La Taka. Per a concertar una visita els joves interessats s’hauran d’inscriure amb antelació al Punt Jove. Per més informació podeu enviar un correu electrònic a info@lataka.cat

El mercat del treball.

El mercat de treball està influït i regulat pel govern a través del dret laboral i per una modalitat especial de contractes, els convenis col·lectius de treball. És important tenir coneixement del funcionament del mercat laboral de la zona i del comportament de les ocupacions per poder prendre una decisió en relació a l’objectiu professional que es busqui.

Eines de recerca de feina

Per fer una bona recerca de feina necessitem unes eines indispensables: el currículum vitae i la carta de presentació. Com tot, aquestes eines són canviants i cal redefinir-les per mantenir l’atractiu professional de cara a les empreses.

Per més informació i exemples, pots consultar l’informació següent: Jove.cat

Com buscar feina

És important conèixer tots els canals existents al nostre voltant destinats a la recerca de feina. Aquest coneixement resulta imprescindible per a que aquesta recerca sigui el màxim d’efectiva. Us deixem alguns enllaços útils:

Mancomunitat de la Vall del Tenes     

Treball. Jove.cat

Oficina Jove del Vallès Oriental

Ofertes de feina Oficina Jove

Servei d’Ocupació de Catalunya

Barcelonès Jove

Borses de treball online

Orienta’t abans de la recerca de feina

A través d’aquest enllaç podràs conèixer quina professió s’adapta a les teves motivacions personals: El Gran Recorregut

Captura de pantalla 2013-02-21 a la(s) 18.55.35

Open chat