L’Artarreu 2017 omplirà el poble de joves artistes el proper 20 de maig

Un any més escollida a l’Assemblea Jove, arriba la quarta edició de la Fira d’Art Jove de Santa Eulàlia de Ronçana carregada d’exposicions, música, tallers i actuacions diverses!

La quarta edició de l’Artarreu començarà el divendres 19 de maig a les 17.00h amb l’inauguració de l’Exposició d’Arts Visuals i Plàstiques de l’Institut Vall del Tenes a càrrec del professor Xavi Sáez. L’exposició es podrà visitar tant divendres com dissabte 20 al Centre Cívic la Fàbrica.

Dissabte 20 de maig començarem l’activitat a les 12h a la Biblioteca, on gaudirem del Concert joves intèrprets a càrrec de l’Escola de Música de la Vall del Tenes.

A les 16h al Skatepark començaran les Batalles de Galls organitzades pels joves de 4t d’ESO de l’institut també amb el suport de l’Assemblea Jove. A les 16.30h a la Fàbrica s’iniciarà el taller Art i cos, acompanyat de l’exposició “El cos/pell com a superfície simbòlica i artística” i l’exposició “Tatuatges”. A les 18.30h també a la Fàbrica s’entregaran els premis del concurs de còmic i s’inaugurarar l’exposició de còmics que han participat al concurs.

A més, el divendres 26 de maig a les 12.30 s’inaugurarà el Chill-Out de l’Institut de la Vall del Tenes, una altra proposta sorgida de pressupostos participatius i que suposarà una millora en l’espai comú de l’institut.


Article Categories:
art · participació
Open chat