Ja tenim les Activitats Joves pel 2017 !!!

El divendres 18 de novembre vam celebrar la XII Assemblea Jove a Santa Eulàlia de Ronçana, a on van participar més de 100 joves del poble per tal de decidir com i en què invertir els pressupostos joves. I aquests son els resultats:

 

activitats

 

L’Assemblea Jove destina els 15.000 euros del pressupost 2017 entre 20 activitats

La Santaka Zombie i el Bus Nit de Festa Major fins a Granollers, les propostes més votades

La 12a Assemblea Jove celebrada el passat 18 de novembre a la Sala Muriel Casals de La Fàbrica va reunir 104 joves de Santa Eulàlia, que van decidir com distribuir els 15.000 euros dels pressupostos participatius de joventut 2017. Les activitats van quedar repartides de la següent forma:

Quadre de les accions

L’assemblea va començar amb l’habitual salutació de benvinguda de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, la regidora de Joventut, Anna Montes i aquest any com a novetat és van fer entrega de 32 diplomes certificant competències adquirides als joves responsables de les activitats del 2016.

Seguidament es va dur a terme la defensa de les propostes, on cada persona o grup de persones promotores de l’activitat van haver de sortir a exposar-les en públic. A continuació els joves van distribuir-se per grups de treball per tal de dialogar i repartir els punts131 actualitzacions del WordPress, 11 actualitzacions d’extensions, Actualitzacions de les traduccions de les votacions. La proposta més votada, amb 818 vots, va ser la Santaka Zombie, una activitat que el passat mes de març ja va viure la seva primera edició reunint un total de 200 persones amb l’objectiu de sobreviure a una apocalipsi de morts vivents per diferents barris de Santa Eulàlia. L’altra activitat amb més vots, un total de 765, va ser la del bus nit de Festa Major fins a Granollers, que es tornarà a dur a terme després de no sortir escollida l’any passat. Com a novetats destaquen un Scape Room, una gimcana pel bosc, un chill-out i una jornada d’esports extrems i una altra de formació de lleure. La gran absència de cara al 2017 serà l’esquiada jove, que en les 9 últimes assemblees havia sortit sempre escollida.

Només van quedar fora dels pressupostos joves 3 activitats: un torneig de League of Legends, un 3×3 de bàsquet i una nit de pel·lícula amb Un monstruo viene a verme. Un cop més, els joves de Santa Eulàlia van demostrar que els pressupostos participatius de joventut són la millor eina per tal d’exercir la democràcia directa, dotant-los de capacitat de decisió i fent-los responsables de les seves actuacions.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */


Article Tags:
Article Categories:
particiapció
Open chat