Inscripcions obertes per la Cursa Popular de Sant Jordi

Després d’organitzar amb èxit el Torneig de Futbol-7 de Setmana Santa, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut la Vall del Tenes us proposen participar a la Cursa Popular de Sant Jordi que organitzen pel proper dissabte 21 d’abril amb el suport de l’Assemblea Jove de Pressupostos Participatius.

La cursa, amb inici i final al Centre Cívic la Fàbrica, constarà de dos recorreguts diferents, un de 1km pensat per a infants (inici cursa 10h) i un recorregut de quasi 6km pensada per adults (inici cursa 10.30h). El cost de la inscripció tant per una cursa com per l’altra és de 5€, inclosa una botifarra i una beguda a l’arribada! Podeu fer la vostra inscripció fins el 17 d’abril al Punt Jove la Taka o bé a través del següent enllaç: https://goo.gl/forms/M0KBUNasfwxF1BEA2 

Aquells que s’inscriguin mitjançant l’enllaç hauran de pagar i recollir el dorsal durant els dies previs a la Taka, o bé s’hauran de presentar el mateix dissabte 21 d’abril a les 9h del matí al Centre Cívic.

Un cop acabada la cursa podreu gaudir de la 9a Fira Lliga’t a la Terra, que es celebrarà el mateix dissabte 21 d’abril entre 9h i 19h a la Fàbrica.

Us hi esperem!!!


Article Categories:
Esports · particiapció
Open chat