InfoJove

La Taka Punt Jove ens encarreguem de realitzar les accions de gestió de la informació (recerca, tractament, elaboració i classificació) per tal d’oferir a qualsevol jove o grup de joves el servei d’atenció, orientació i assessorament sobre tots aquells aspectes que són d’interès per la gent jove: estudis i formació, treball, habitatge, mobilitat, salut, cultura i lleure, associacionisme etc.

Els serveis i l’assessorament laboral i de salut són completament gratuïts i confidencials i estan dirigits a joves entre 14 i 30 anys. L’objectiu és donar totes aquelles respostes que permetin resoldre i solucionar una situació personal. Es realitza a través de l’atenció presencial individualitzada per part d’un/a professional especialista en la temàtica.

Els informadors, dinamitzadors i professionals que treballen a la Taka responen a tots aquests dubtes de manera individualitzada, tan de forma presencial com a través  del telèfon o el correu electrònic.

                3.laboral               5.associacionisme                                                       6.mobilitat                 7.habitatge            8.cultura           1.assessorat

Open chat