El divendres 14 de juliol comencem a escalfar motors amb Les Prèvies de Festa Major

S’apropa la Festa Major i un any més el jovent de la Timba ha tornat a pensar en els més impacients, en aquells que no podeu esperar més per la FM. Aquest cop amb el suport de l’Assemblea Jove, La Timba ens presenta Les Prèvies de Festa Major, que es celebraran els dies 14 i 21 de juliol a Sant Simple.

Divendres 14 a les 22:00 s’inauguren Les Prèvies amb l’Improshow; un espectacle únic i diferent a cada funció on el públic hi té molt a dir! Els actors sortiran a l’escenari sense guió i a través dels suggeriments fets pel públic crearan en directe escenes plenes de l’humor espontani que els caracteritza. Tot seguit, DJ DaBeat donarà el toc festiu a la nit amb un repertori pensat per no parar de ballar!

El divendres 21 començarà la segona Prèvia a la mateixa hora amb el concert de Folk O Barbàrie. Aquest grup de músics del Baix Montseny s’ajunten per fer viatjar al públic per tot el món, del folk irlandès fins a les tonades afganeses, per ballar i disfrutar sense parar. Per tancar la nit DJ Gravity punxarà temes fins que esgoteu tota l’energia.

Durant les dues prèvies hi haurà servei de barra on poder refrescar-vos així com menjar un bon pa amb tomàquet acompanyat d’embotits i formatge. 


Article Categories:
General

Related Posts