Cultura popular, música i poble al proper Sarau de Primavera

El proper dissabte 13 de maig es tornarà a celebrar el Sarau de Primavera a Sant Simple, per segon any consecutiu, organitzat per La Timba i amb el suport de l’Assemblea Jove de pressupostos participatius.

La jornada començarà amb una Caminada Popular a càrrec de Santa Eulàlia Camina, que sortirà de Sant Simple a les 10.30h i acabarà al mateix lloc a les 12h, on la música Jazz amenitzarà el vermut que donarà pas a l’Arrossada Popular. Els tiquets del dinar tindran un cost de 8€ i es poden comprar de forma anticipada a Can Ferrer.

Per pair el dinar la Timba ens haurà preparat el Santa Eulàlia Quiz per demostrar com de bé coneixem el nostre poble, i si encara el voleu conèixer més, després del Quiz tindrem el Tastet d’Entitats (17h) que acabarà donant pas al “Pas salt pas” (19h) i al concert de Quartet Folk (20h).

Un cop s’hagi fet fosc caldrà posar-se la roba adequada i gaudir de la cremada dels Diables de la Vall del Tenes. En acabat, concert de la banda CATFOLKIN i sessió de DJ Cpin.

Durant tot el dia tindreu food-trucks a la vostra disposició i podreu participar del Room Escape que la Timba ha preparat! Sereu capaços d’escapar-vos de l’ermita?

Ens trobem a Sant Simple el proper dissabte 13 de maig!


Article Categories:
Cultura i lleure

Related Posts