Convocada l’Assemblea Jove 2018: 13a edició dels pressupostos participatius de joventut

El proper divendres 17 de novembre a les 19h al Centre Cívic la Fàbrica tindrà lloc la tretzena edició de l’Assemblea Jove de pressupostos participatius. 
Com cada any, convidem a tots els joves santaeulaliencs d’entre 14 i 30 anys a decidir col·lectivament com s’utilitzaran els 15.000€ destinats a activitats joves del municipi pel 2018.

Ens podeu fer arribar les propostes d’activitats que voldrieu que es portéssin a terme omplint la butlleta que rebreu a casa i portant-la a la Taka abans del divendres 10 de novembre (si no us ha arribat la butlleta a casa podeu venir a buscar-la a La Taka).
Les propostes han de ser viables legalment i tècnicament, i seguint un criteri de sostenibilitat. Es valoraran més les propostes que tinguin un impacte més gran cap als joves de Santa Eulàlia. Les accions es dividiran per edat (14-17 i 18-30) i per àmbits: Salut, Educació, Treball, Esports, Cultura, Lleure, Mobilitat i Altres.
El màxim de pressupost per proposta és de 2500 euros. La proposta s’haurà de defensar a l’Assemblea tot argumentant perquè es una bona proposta. Si és escollida com a activitat a fer durant el 2018, les persones que han fet la proposta s’hauran de responsabilitzar de tirar-la endavant amb el suport del servei de Joventut, que en facilitarà el màxim la seva realització.

Per qualsevol aclariment o dubte us podeu adreçar a la Taka Punt Jove o podeu escriure al correu info@lataka.cat o trucar al 938449166.

US ESPEREM A L’ASSEMBLEA JOVE 2018!!!


Article Categories:
General · particiapció

Related Posts


Popular Posts

Open chat