Acaba un maig ple d’activitat a Santa Eulàlia

A La Taka Punt Jove tanquem un profitós mes de maig carregat d’accions i activitats en diversos àmbits que us resumim a continuació.

Per començar el mes amb força, dissabte 13 de maig es va celebrar el Sarau de Primavera a Sant Simple. Més de 300 persones van gaudir de les diverses activitats que es van realitzar al llarg del dia. Caminada popular, arrossada, concerts de música, ball tradicional, correfoc, tastet d’entitats i altres sorpreses d’entre les quals cal destacar l’Scape Room que La Timba va preparar dins l’ermita, i que uns dies abans del Sarau ja havia esgotat totes les entrades disponibles.

Podeu veure la resta de fotos del Sarau a l’àlbum de facebook!

El dijous 18 de maig sis joves van assistir al taller de recerca de feina per l’estiu a càrrec de la Laia Alonso, responsable de l’Assessoria Laboral de la Taka, el servei d’orientació laboral per a joves que s’ofereix conjuntament amb l’Oficina Jove del Vallès Oriental.

Durant aquell cap de setmana es va dur a terme a l’Artarreu 2017. Divendres 19 a la tarda es va inaugurar al Centre Cívic la Fàbrica l’exposició de les obres dels alumnes de l’Institut la Vall del Tenes així com d’altres joves artistes santaeulariencs. Dissabte 20, també a la Fàbrica, es va dur a terme el taller de henna i tatuatge “Art i cos” i es van repartir els premis del Concurs de Dibuix Còmic. D’altra banda, la IV Fira d’Art Jove també ens va deixar diverses actuacions musicals. El matí de dissabte vam poder gaudirdel Concert Joves Intèrprets, a la Biblioteca a càrrec de l’Escola de Música de la Vall del Tenes, mentre que durant la tarda diversos joves van participar de les Batalles de Galls que es van celebrar a l’Skatepark. L’última acció inclosa a l’Artarreu 2017 va ser la inauguració de l’espai de Chill-out al pati de l’institut el divendres 26. Aquesta acció va sorgir també de l’Assemblea Jove de Pressupostos Participatius i s’ha executat gràcies a la col·laboració del professor de visual i plàstica de l’IES Xavi Sáez i del responsable de manteniment Carles Cembrero.

D’altra banda, durant l’última setmana de maig la Taka i el Programa de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes vam dur a terme la Setmana CríTIC! Una campanya que realitzem anualment amb l’objectiu de conscienciar sobre l’ús responsable de les noves tecnologies i que aquest any va posar l’èmfasi en l’assetjament a les xarxes socials. Aquesta campanya es va concretar en diverses accions dutes a terme a l’institut durant les hores de pati, i es va clausurar dissabte 27 de maig amb el Show Outlogio, un espectacle en el qual els youtubers Loulogio i Outconsumer van conversar sobre les oportunitats de youtube sempre amb el to humorístic que els caracteritza. Prèviament durant la tarda de dissabte es va celebrar el torneig del joc de mòbil Clash Royale, que va ser organitzat per alumnes de 4t d’ESO de l’institut amb el suport de l’Assemblea Jove, i va comptar amb la participació de cinquanta joves.

    

 


Article Categories:
General

Related Posts