Presentació de la Diagnosi del Pla Local de Joventut 2017-2021

Durant els últims mesos des del Servei de Joventut s’ha estat treballant en l’elaboració del Pla Local de Joventut 2017-2021. Aquest document s’estructura en dos grans blocs; la primera part és una diagnosi de la realitat dels joves de Santa Eulàlia i en el segon bloc es proposen les polítiques municipals de joventut a seguir durant els propers cinc anys. 

Per tal d’aconseguir un treball més acurat i multidisciplinar en l’elaboració de la diagnosi, l’equip del Servei de Joventut ha incorporat l’estudiant de Sociologia Alba López, que ha realitzat les pràctiques a la Taka. La involucració de la jove santaeulalienca ha permès poder treballar amb l’objectiu d’obtenir una diagnosi el màxim d’ajustada a la realitat juvenil. Per aconseguir-ho s’han recollit les percepcions i opinions que tenen els joves sobre diferents aspectes a través d’enquestes i de grups de discussió. També s’han realitzat més de vint entrevistes a tècnics i professionals de diferents àmbits i institucions que d’una manera o altra tracten amb joves del municipi.

Vols conèixer els resultats de la diagnosi? El proper divendres 31 de març a les 19h presentarem la Diagnosi del Pla Local de Joventut al Centre Cívic la Fàbrica.

T’hi esperem!

 


Article Categories:
General

Related Posts


Popular Posts

Open chat